1

Onderwerp: champagnebc, zonder de mix of patidess

ik heb gezocht en vond alleen dat je de champagne gewoon door de MBC kunt gieten tot het op smaak is; de mbc wordt dan wel dun...

Nou is dat proeven al een probleem, want ik drink geen alcohol, omdat ik het errug  :s  vind, dus tsja....

Weet iemand een (ander) recept voor champagnebotercrème, zonder patidess?

(ik weet van de mix en dan water vervangen door champ/prosecco/cava)

Eerst denken dan doen..... zoooo moeilijk!
www.facebook.com/TaartNatuurlijk   www.taartnatuurlijk.nl

2

Re: champagnebc, zonder de mix of patidess

Is dit niks? :
http://www.deleukstetaarten.nl/forum/vi … ?id=106683

Maar het zal wel iets van suiker zijn - Bløf
Happy Baking, webwinkel en winkel in Den Haag

3

Re: champagnebc, zonder de mix of patidess

:think: .... die had ik niet gevonden idd :o 
Ik maak altijd met verse eiwitten, vin'ik nou eenmaal veeeeel lekkerder :Y .... Ben eigenlijk wel benieuwd hoe het toen afgelopen is.... :think:

Hopelijk heeft er nog iemand een andere suggestie, zal vast niet de enige zijn die voor oud en nieuw een champagnevulling mag maken ;)

Eerst denken dan doen..... zoooo moeilijk!
www.facebook.com/TaartNatuurlijk   www.taartnatuurlijk.nl

4

Re: champagnebc, zonder de mix of patidess

ik doe, nu de kerstdagen voorbij zijn, even een upje hoor O-)  O-)  :)

Eerst denken dan doen..... zoooo moeilijk!
www.facebook.com/TaartNatuurlijk   www.taartnatuurlijk.nl

Re: champagnebc, zonder de mix of patidess

Ik mail je straks effies!