1

Onderwerp: Bekleden van een taart met fondant.

Ik heb een vraagje, normaal gebruik ik marsepein maar ik wil een witte taart maken en vind de fondant mooier wit als de marsepein versie.

Maar nou merk ik dat fondant snel hard wordt, doet het dat ook op de taart? En als dat zo is merk je dat met eten, want het moet niet zo zijn dat mensen hun tanden er op breken :) ik hoop dat het kan want anders moet ik nog naar de winkel om wit marsepein te halen.

Dankjewel alvast

2

Re: Bekleden van een taart met fondant.

Ik heb tot nu toe al mijn taarten bekleed met fondant..
Maar dat wordt niet hard op een taart hoor.. :)
Veel succes met je taart  :thumb:

3

Re: Bekleden van een taart met fondant.

Mijn ervaring met fondant is dat het niet echt hard word.
De bovenkant wordt wel droog en als je niet snel genoeg decoreerd krijg je van die haarscheurtjes of zo een"ouwe wijven huidje" op je fondant, maar niemand zal zijn tandjes erop breken.

4

Re: Bekleden van een taart met fondant.

Ik gebruik alleen maar fondant voor mijn taarten. En ik heb al mijn tanden nog. En voor zo ver ik weet alle eters van de taarten ook  :lol: