1 Laatst bewerkt door monique69 (11-12-2012 08:48)

Onderwerp: graag ant. op de vraag over afsmeren met zwitserse meringue

hallo ik heb een vraag over het afsmeren van een taart. ik wil graag de
Zwitserse Meringue botercrème  gaan gebruiken. maar het geval is dat  ik de taart erna niet wil bekleden met fondant ofzo. is het nu verstandig om de 1;2;3;variant aan te houden of juist de 1;2;2 ik heb hier nog niet mee gewerkt. zometeen ga ik aan de taart beginnen omdat een nichtje die graag wil en ik hem graag wil maken. ze houdt niet van marsepein of fondant vandaar de merinque. ook wil ik daar de bloemen van spuiten, wat dan wel de 1;2;3 verhouding nodig heeft toch?
wie kan mij daar ant. op geven, alvast hartstikke bedankt :)

2

Re: graag ant. op de vraag over afsmeren met zwitserse meringue

haihai

je kan de taart rustig afsmeren met 1-2-2
doe ik altijd en gaat altijd goed!

succes

wil je meer van mijn creaties zien?  neem dan eens een kijkje op facebook:   https://www.facebook.com/dezoetesensatie

3

Re: graag ant. op de vraag over afsmeren met zwitserse meringue

:) oke dank je wel...ben nu al nieuwsgierig naar het eind resultaat  :lol: maar duurt nog even