Onderwerp: Zou dit kunnen met macarons? En wat is dan het lekkerst?

Hoi hoi,

heb een flinke lading macarons met breukjes in de vriezer. Ze zijn heel lekker, maar kunnen niet meer verkocht worden in onze kerstactie... Nu dacht ik daarmee een taartvulling te maken. Iemand een idee? Ik dacht zelf door de botercrème of wordt dat te zoet? Misschien beter door slagroom?
Wie o wie heeft er een idee of zelfs ervaring hierin?

2 Laatst bewerkt door anotschka (08-12-2012 19:34)

Re: Zou dit kunnen met macarons? En wat is dan het lekkerst?

Lekker met marscarpone en aardbeien.

Eten met liefde bereid en dat proef je! www.lapatissiere.nl

Re: Zou dit kunnen met macarons? En wat is dan het lekkerst?

Wat een goed idee. Ik heb ook zo'n mislukte lading in de vriezer en stond eigenlijk op 't punt ze weg te gooien om plaats te maken in de vriezer maar ik ga ze  door de mascarpone doen als dessert!

Life is what you bake it.

Re: Zou dit kunnen met macarons? En wat is dan het lekkerst?

Even zien of ik mascarpone kan vinden die ik als zwangere mag, maar het is inderdaad een supergoed idee!

Re: Zou dit kunnen met macarons? En wat is dan het lekkerst?

zingenopkrukken schreef:

Even zien of ik mascarpone kan vinden die ik als zwangere mag, maar het is inderdaad een supergoed idee!

Mascarpone die je in de supermarkt koopt mag je gewoon tijdens je zwangerschap eten hoor. Is van gepasteuriseerde melk gemaakt dus geen probleem.
Tenzij er een andere reden is waarom je bijvoorbeeld helemaal geen zuivel zou mogen maar dat staat dan los van je zwangerschap neem ik aan.

Life is what you bake it.