1 Laatst bewerkt door bloempie (04-12-2012 18:11)

Onderwerp: Gabache lijkt wel pudding Help!! taart is voor morgen

Ik had al de vraag gesteld of je met ganacht strakker kunt afsmeren dan met bc. Veel vonden van wel en vonden het lekkerder.
Dus, heb ik voor mijn sint taart ganache gemaakt van pure chocolade.
Een deel apart gehouden om af te smeren, die klop ik dus niet op. Het andere deel wil ik gebruiken als vulling en wil ik wel opkloppen, maar het lijkt wel pudding.

Wat doe ik verkeerd?

Als het leven je citroenen geeft, maak dan limonade (of taart natuurlijk )

2

Re: Gabache lijkt wel pudding Help!! taart is voor morgen

wat deed je dan?
hoeveel choc, hoeveel slagroom, hoe gemaakt, hoe lang gewacht enzenz

Eerst denken dan doen..... zoooo moeilijk!
www.facebook.com/TaartNatuurlijk   www.taartnatuurlijk.nl

3

Re: Gabache lijkt wel pudding Help!! taart is voor morgen

oh ja....
effe je autocorrectie uitzetten óf je tekst nalezen vóórdat je 'm plaatst ajb :)

Eerst denken dan doen..... zoooo moeilijk!
www.facebook.com/TaartNatuurlijk   www.taartnatuurlijk.nl

4

Re: Gabache lijkt wel pudding Help!! taart is voor morgen

Heb het recept van de site, 300 ml slagroom en 300 gram pure chocolade. Slagroom op het vuur, gemalen cocolade er door, vuur uitgezet en al roerende gewacht tot chocolade helemaal gesmolten was. Toen in de koelkast, ong. 1 uur. En dus net begonnen met opkloppen.

Zal mijn teksten rustiger typen, zal ook helpen  :o

Als het leven je citroenen geeft, maak dan limonade (of taart natuurlijk )

5 Laatst bewerkt door Carien (04-12-2012 18:20)

Re: Gabache lijkt wel pudding Help!! taart is voor morgen

langer koelen is al een oplossing lijkt mij.

Ik maak nooit puur, maar ik weet wel dat Michelle 1:2 doet, ook bij puur. Las laatst van iemand hier dat die idd 1:1 neemt voor pure ganache..... Hopelijk reageert die op je vraag :)



Maar goed, langer koelen doet 't 'm wel denk ik. Ik laat het altijd een nacht in de koelkast staan....

Eerst denken dan doen..... zoooo moeilijk!
www.facebook.com/TaartNatuurlijk   www.taartnatuurlijk.nl

6

Re: Gabache lijkt wel pudding Help!! taart is voor morgen

oei, zoveel tijd heb ik niet meer. Hij moet morgen ochtend al de deur uit.

Wordt choc bc ben ik bang.
Bedankt voor je tips.

Als het leven je citroenen geeft, maak dan limonade (of taart natuurlijk )

7

Re: Gabache lijkt wel pudding Help!! taart is voor morgen

nee, dat wordt anders nachtwerk :s
Succes!

Eerst denken dan doen..... zoooo moeilijk!
www.facebook.com/TaartNatuurlijk   www.taartnatuurlijk.nl