1

Onderwerp: Tijdens glaceren valt de cc in de pan!

Ik heb een mooie opdracht gekregen om 180 cupcakes te maken in het thema Sinterklaas. Fondantglazuur had ik nog staan en het werkt ook prima. Alleen heb ik het probleem dat sommige cupcakes bijna volledig koppie onder gaan omdat ze dan uit mijn hand glijden en in het pannetje vallen. :mad:
Misschien een rubberen huishandschoen?

Alle tips zijn van harte welkom!  :Y

2

Re: Tijdens glaceren valt de cc in de pan!

aan de onderkant op een fonduevorkje prikken? :D Zie niemand. ;-)

<><
Cupcakeblogger voor www.huisvanbelle.nl

3

Re: Tijdens glaceren valt de cc in de pan!

Kan ie er alsnog afglijden...

Goed vasthouden hahaha

4 Laatst bewerkt door Heidimaris (29-11-2012 19:51)

Re: Tijdens glaceren valt de cc in de pan!

Foto maken en in het "oeps" topic plaatsen ;)

Gewoon omdat het leuk is een taart te zijn
Groetjes Heidi

5

Re: Tijdens glaceren valt de cc in de pan!

Minder glazuur in je bakje doen, zodat de cupcakes er niet kopje onder in passen.

--------------------------------------------------------
Wie ben ik om aan mezelf te twijfelen. (Loesje)

6

Re: Tijdens glaceren valt de cc in de pan!

etmc schreef:

Kan ie er alsnog afglijden...

Goed vasthouden hahaha


Een beetje schuin erinsteken, niet recht. Tenminst,e bij kaasfonduen is dat altijd mijn truuk:D

<><
Cupcakeblogger voor www.huisvanbelle.nl

7

Re: Tijdens glaceren valt de cc in de pan!

Heidimaris schreef:

Foto maken en in het "oeps" topic plaatsen ;)

inderdaad :D