1

Onderwerp: Wordt frambozen fondant hard?

De vraag staat er al :)
Ik heb zo'n pakje van 250 gram roze fondant gekocht met frambozensmaak.
Daar wil ik nu een mega mindy masker van maken die rechtop moet staan.
Maar wordt deze fondant zelf hard, of kan ik er beter tylose door doen?
Of gewone fondant roze kleuren en die gebruiken met of zonder tylose?

2 Laatst bewerkt door Mirjam5 (20-11-2012 10:35)

Re: Wordt frambozen fondant hard?

even uitproberen. Het is nl per merk verschillend. Welk merk heb je? het zal lijkt mij niet veel uitmaken of er een smaakstof doorheen zit.

iig tylose erdoor voor een masker. Ik zou zeggen, meng een klein stukje, laat het drogen en test hoe hard het is.

If life gives you lemons, make lemoncurd.

3

Re: Wordt frambozen fondant hard?

ik gebruik eigenlijk nooit tylose omdat ik altijd marsepein gebruik. maar voor zo'n masker leek me dat niet handig om van marsepein te maken.

wordt trouwens voor je getatoeerde stadsgenoot ;)

Re: Wordt frambozen fondant hard?

chantal1980 schreef:

wordt trouwens voor je getatoeerde stadsgenoot ;)

Voor hem of voor zn dochter?  :lol: 

Ik zou half fondant half satinice gumpaste doen of anders toch voor de zekerheid wat tylose.

5

Re: Wordt frambozen fondant hard?

gumpaste heb ik niet in huis en ik kom ook niet meer in de stad of moet wat bestellen.

en idd voor zijn dochter haha! :D maar hij komt hem wel weer netjes zelf halen!

6

Re: Wordt frambozen fondant hard?

Ik moet morgen toch nog even naar MaakJeTaart. Moet ik wat voor je meenemen? Hoor het wel.

"Ik weet het zeker...........denk ik!"

7

Re: Wordt frambozen fondant hard?

ik heb je gemaild erna!

8

Re: Wordt frambozen fondant hard?

You got meel!  ;)

"Ik weet het zeker...........denk ik!"