1

Onderwerp: champagnecreme of champagnebotercreme?

Ik wil mijn taartje vullen met een vulling waarin champagne verwerkt is. Bij de recepten staat een champagnecreme. Deze zal volgens mij wel een uitgesproken champagnesmaak hebben...

Maar als tip staat er bij dat je ook de botercreme mix kan nemen en het water vervangen door champagne.... zou deze vulling dan ook echt  redelijk goed naar champagne smaken?

Iemand ervaring met champagnevullingen?  :cool:

2

Re: champagnecreme of champagnebotercreme?

ik  gebruik patisse champagne om door de botercreme te doen met water vervangen door champagne heb ik geen ervaring
succes

3

Re: champagnecreme of champagnebotercreme?

miep75 schreef:

ik  gebruik patisse champagne om door de botercreme te doen met water vervangen door champagne heb ik geen ervaring
succes

Is dat een smaakstof?
Bedankt  ;)

4

Re: champagnecreme of champagnebotercreme?

Ja dat is een smaakstof! Het heet trouwens patidess   :x

Je kunt het idd ook van mix maken en dan water vervangen door champagne, maar zelf nooit geprobeerd!

Sweet as sugar and everything nice