1

Onderwerp: Regels rubriek Vraag&Aanbod: Workshops

hersteld op 14 november 2012

Welkom in deze rubriek van het forum, voor en door forummers.

Van elkaar leren via het forum is erg leuk, maar soms is het zooooo handig om het "in het echt" te zien en onder begeleiding te doen. Gelukkig zijn er ondertussen steeds meer forumbezoekers die andere enthousisastelingen de kneepjes van het vak willen leren.

Daarom deze rubriek: zoek je bijvoorbeeld in de buurt een workshop taart bekleden of wil je 1 op 1 leren spuiten met icing? Leg hier contact met je toekomstige "lera(a)r(es)". Of heb je juist nog plek in je workshop? Geef hier locatie en eventueel ook datum. Geef je (nog) niet officieel workshops maar wil je graag eens iemand iets leren? Ook dat kun je hier melden.

In dit forum kun èn mag je dus reclame maken smile Maar... dit is wel aan een aantal regels verbonden. Wij zijn namelijk van mening dat reclame maken op een community-site als DeLeuksteTaarten.nl  eerst enige investering verlangt.

Regels
• Deze rubriek is dus bedoeld voor en door forummers.  Reclame maken is voorbehouden aan actieve forummers. Dit betekent:
  - Je  dient langer dan 3 maanden geregistreerd te zijn
  - Je hebt minimaal 100 berichtjes geplaatst buiten V&A: Workshops
  - Het doel van je berichtjes is ook andere forummers verder helpen, dus niet alleen topics openen en/of in je eigen topics reageren
  - Bij twijfel is de visie van de forumbeheerders doorslaggevend

• Voor en door forummers betekent ook dat het niet de bedoeling is om actief te verwijzen naar commerciële cursus- cq workshopaanbieders waarvan de eigenaar/docent niet zichtbaar actief is op dit forum. Uitzondering hierop is het zelf organiseren van een gastworkshop. Je dient zelf dan wel aan bovengenoemde regels te voldoen.

• iedereen wil graag dat zijn/haar aanbod hoog in de actieve topiclijst staat; om iedereen deze kans te geven is het omhoog halen van je topic met als doel het weer onder de aandacht te brengen, pas na 48 uur weer toegestaan

• Als je meerdere workshops tegelijk aan wilt bieden, dien je die in één topic samen te vatten.

* Je topic wordt "uit zicht" verplaatst als de beheerders van dit forum van mening zijn dat je onterecht gebruik maakt van deze rubriek. Hier is per mail contact over mogelijk.

Tips

Spam is een vervelend iets; laten mailen via je profiel is niet spam-gevoelig; als je via het forum mail krijgt, krijg jij het mail-adres van de verzender te zien en kun je zo verder mailen. Wil je een ander mail-adres dan in je profiel staat gebruiken, geef het dan als volgt aan: jenaam apenstaartje hetdomein punt nl.

Wees je er van bewust dat adres- en telefoongegevens voor iedereen zichtbaar worden zodra je deze in een bericht zet.

Plaats gerust je website; hou er wel rekening mee dat dit je eigen website moet zijn.

Bij updates op bovenstaande regels wordt er door ons hier een berichtje geplaatst.

Maar het zal wel iets van suiker zijn - Bløf
Happy Baking, webwinkel en winkel in Den Haag