1

Onderwerp: dit weekend bruidstaart met strikken: wil iemand even meedenken?

Zometeen ga ik beginnen aan een bruidstaart, helemaal zin in.

Deze foto is gekozen door het bruidspaar: http://www.trouwartikelen.nl/blog/wp-content/uploads/2009/03/polkadot-taart1.bmp

Het worden drie lagen, 30, 22,5 en 15 cm, de bovenste is een dummy, omdat de taart maar voor 30 personen hoeft te zijn.

De strikken wil ik van gumpaste gaan maken.
Nu twijfel ik een beetje over het moment waarop ik de strikken op de taart zet... de dummy is al klaar en daar heb ik de strik gewoon op het taartje laten drogen en uitharden, erg makkelijk, omdat ik de linten zo mooi kon draperen.

Kan ik dit ook met de echte taart doen...die gaat na het decoreren weer de koelkast in...of zal ik de strikken op de bakvormen maken en laten uitharden en dan voor het vervoeren of pas op locatie op de taart zetten....

Zou dus fijn zijn als er iemand even mee wil denken!!!

taarten maken...echt heerlijk om te doen!!
http://www.facebook.com/mijntaartjes?ref=hl

2

Re: dit weekend bruidstaart met strikken: wil iemand even meedenken?

Bij mij werkt het wel hoor gumpaste in de koeling ik heb nog nooit last gehad dat het weer slap werd ofzo. Eventueel kun je de lussen met een klein beetje icing vastzetten dat ze op hun plek blijven.

je kan best 3 keer vallen, als je maar 4 keer opstaat

3

Re: dit weekend bruidstaart met strikken: wil iemand even meedenken?

Ik zou, zeker bij een bruidstaart, geen risico nemen en de strikken pas op de lokatie plaatsen.