1

Onderwerp: Hoe ver van te voren?

Hallo allemaal,

Voor zondag heb ik een proefsessie voor een bruiloft. Het worden cupcakes met vulling. Nu gaat het om chococreme, vanillecreme, lemon curd, champagnecreme etc. Dus niks met room. Nu vroeg ik me af, kan ik de vullingen donderdag al maken? En zal ik deze buiten de koelkast of in de koelkast bewaren? Mijn ervaring met in de koelkast is dat de boter dan weer keihard word en voor die weer zacht is duurt een eeuwigheid. Hoor graag jullie tips :-D

Groetjes Wendy

2

Re: Hoe ver van te voren?

Ik zou de creme pas later maken of toch in de koelkast of vriezer bewaren. Vind 3 dagen een beetje lang, zeker wanneer deze buiten de koelkast staat. Het is normaal dat de creme hard wordt in de koelkast. Meestal doe ik de creme dan even in de magnetron, steeds na 10 sec kijken en dan nog even mixen  :Y

3

Re: Hoe ver van te voren?

Thanks, dan word het dus optie twee in de koelkast, magnetron en dan nog een keer mixen.