1

Onderwerp: Slagroom invriezen?? Op welke manier, geklopt of on-geklopt?

Ik heb iets te veel slagroom ingeslagen en nu las ik dat je slagroom kunt in vriezen.
Wat is de beste manier? Geklopt en wel met gelatine?
En hoe gebruik ik het dan weer als het ontdooit?
Of kun je slagroom ook on-geklopt invriezen?
Wederom dank jullie wel voor het lezen en antwoorden....

2

Re: Slagroom invriezen?? Op welke manier, geklopt of on-geklopt?

Al op google gekeken.. zie verschillende dingen staan..

3

Re: Slagroom invriezen?? Op welke manier, geklopt of on-geklopt?

ik vries mijn slagroom ongeklopt in
gebruik het dan wel zelf voor eigen gebruik

4

Re: Slagroom invriezen?? Op welke manier, geklopt of on-geklopt?

Ik vries de slagroom ongeklopt in, ik haal het dan 1 dag van te voren eruit en laat het in de koelkast ontdooien. Maar je kunt het ook stijf kloppen en toefjes van spuiten. De toefjes op een met bakpapier bekleed dienblad of bakplaat invriezen en als ze stijf bevroren zijn in zakjes of doosjes doen, je kunt ze dan als je ze nodig hebt voor garnering uit de vriezer halen en langzaam laten ontdooien. (denk aan de soesjes die zijn ook bevroren)

Christine.

5

Re: Slagroom invriezen?? Op welke manier, geklopt of on-geklopt?

maar je kan ook bavaroise of ganache maken dan hebt je kant klaar vulling ,ik doen ook zo als heb ik iets te veel. :D

6

Re: Slagroom invriezen?? Op welke manier, geklopt of on-geklopt?

Vragen over invriezen en ontdooien: [MOVE] -> taartdecoratie algemeen