Onderwerp: chocoladetaart maken

Hoi even een vraagje aan jullie wat ervaren baksters
ik begin net ga voor vrijdag een chocoladetaart maken met chocolade biscuit.

wil hem vullen met almhof mousse en dessert saus caramel
moet ik dijkjes maken hiervoor ?
ik ga hem overgieten met chocolade genache.
ga woensdag bakken donderdag vullen en overgieten vrijdag word hij gegeten blijft hij dan lekker?
bedankt voor jullie reacties alvast
mariska

2

Re: chocoladetaart maken

lijkt me helemaal goedkomen :Y , succes.

dijkjes is misschien handig, maar als je uit de kant blijft, kan het wel zonder? saus trekt in de biscuit, en mousse is niet echt vloeibaar.

Re: chocoladetaart maken

omakneeltje schreef:

lijkt me helemaal goedkomen :Y , succes.

dijkjes is misschien handig, maar als je uit de kant blijft, kan het wel zonder? saus trekt in de biscuit, en mousse is niet echt vloeibaar.

dank je wel voor je snelle antwoord

4

Re: chocoladetaart maken

graag gedaan :Y 

en succes met bakken en vullen.

5

Re: chocoladetaart maken

is het een ideetje om de caramelsaus door de botercreme van de mix te doen? anders lijkt het samen met de chocomousse een beetje een droge vulling..

voor de rest klinkt je planning goed hoor!

Re: chocoladetaart maken

chantal1980 schreef:

is het een ideetje om de caramelsaus door de botercreme van de mix te doen? anders lijkt het samen met de chocomousse een beetje een droge vulling..

voor de rest klinkt je planning goed hoor!

oke dus gewoon boter creme mengen met de caramelsaus ga het proberen bedankt voor de tip