1

Onderwerp: petit fourtjes

Voor a.s. donderdag wil ik petit fourtjes gaan maken die ik dan in glazuur wil dippen. Ik wil de vierkante taart sit weekend al maken en ook vullen. Kan ik die dan in de diepvries bewaren?
Ik heb weleens gelezen dat je er dan beter vierkantjes van kan snijden maar ik weet niet of dit echt zo is?

2

Re: petit fourtjes

petit fourtjes maak je idd met een vulling die goed in de vriezer kan. Bevroren snijden met een warm mes en dan meteen weer terug de vriezer in, zodat het niet de kans krijgt te ontdooien.
Dan haal je er steeds een paar bevroren stukjes uit die je in de glazuur dipt.

het hart neemt waar wat het oog niet kan zien. ( www.taartdesign.nl)

3

Re: petit fourtjes

als je het eerst invriest en nog net niet helemaal laat ontdooien gaat het snijden makkelijker!
en het krummelt veel minder!

4

Re: petit fourtjes

Dank jullie wel voor de duidelijke uitleg. Ik ga het zo proberen!