1

Onderwerp: banketbakkersroom dr oetker

Ik heb even een vraag betreft deze room.
Ik wil mijn taart daar me vullen.
Nu vraag ik mij af kan ik ook lange vingers er door heen krummelen zodat je banketbakkersroom krijgt met langevingers?

2

Re: banketbakkersroom dr oetker

Lijkt me klef, lange vingers worden gelijk slap.
Ik denk niet dat je dat wilt.
Misschien andere koekjes die minder snel vocht opnemen?

Ik bak en kook, gluten en tarwevrij

3

Re: banketbakkersroom dr oetker

ireen123 schreef:

Lijkt me klef, lange vingers worden gelijk slap.
Ik denk niet dat je dat wilt.
Misschien andere koekjes die minder snel vocht opnemen?


Oke bedankt. Doe ik dat niet.
Bokkepootjes zou dat kunnen met de room

Re: banketbakkersroom dr oetker

Banketbakkersroom is zoiezo heel vochtig, dus uiteindelijk worden alle koekjes daar wel slap in. Bokkepootjes zijn dan op zich nog wel de beste keus, omdat dat eigenlijk geen koek is, maar gebakken eiwit. Maar zelfs dat blijft niet lang bros.
Een koekje blijft beter goed in de (M)BC.
Door banketbakkersroom kun je wel weer stukjes fruit doen.

5

Re: banketbakkersroom dr oetker

Oke bedankt dames.