1

Onderwerp: Bitterkoekjes...

Hoe krijgen jullie de bitterkoekjes fijn gemalen...?

Ik de hakmolen wordt het niet echt super fijn bij mij... :rolleyes:

2

Re: Bitterkoekjes...

Waarom zou je het fijn willen malen?

Groetjes, Ilonka
Leven en laten leven, maar geniet van elke dag.

3

Re: Bitterkoekjes...

om de zijkanten van de taart te bekleden....

heeft iemand het trouwens gesprobeerd als vulling met slagroom, ofzo?

4

Re: Bitterkoekjes...

In zo'n druk sluitzakje en dan met een deegroller erover heen. Werkt altijd prima bij mij met elk soort koekje.

Voor creatieve ideeën en inspiratie kijk je op Gewoon Marieke & voor printables voor Dessert-Tables op Gewoon Marieke Printableshop.

5 Laatst bewerkt door Sellebel (31-10-2012 11:16)

Re: Bitterkoekjes...

Ik heb het laatst ook geprobeerd. Ging heel moeizaam in de keukenmachine, omdat ze best taai waren. Heb er wat (alcoholvrije) amarettolikeur bij gedaan, daar werden ze wat zachter van, werkte stukken beter.

Ik heb het trouwens door de slagroom gespateld om als vulling te gebruiken. De reacties waren erg enthousiast.

6

Re: Bitterkoekjes...

THXX  ik ga het ook proberen!

7

Re: Bitterkoekjes...

Ik heb het als vulling een keer gedaan, was écht lekker!! Samen met wat amaretto vulling ging dat prima!!

Izacakes: Creëer Aanschouw Kook Eet
https://www.facebook.com/www.izacakes.nl