Onderwerp: Paar vragen over petit four
Ik ben vandaag jarig en wil voor mijn collega's woensdag en donderdag petit fourtjes maken. Nu heb ik het één en ander al gelezen hier op de site dat ik de hele taart gewoon moet bekleden en pas aansnijden als ik morgen op het werk ben omdat het biscuit anders te droog wordt. Maar ik wil de helft van de vierkante taart dus voor morgen gebruiken en de andere helft pas donderdag.
Is het mogelijk om de taart in stroken te snijden, (eerst binnenkant vullen natuurlijk) en dan strook voor strook bekleden? En dan paar van die stroken morgen meenemen naar het werk en dan pas in stukjes snijden? Of valt het wel mee met het droog worden waar geen fondant overheen zit?
En ik wil dus dus dat andere stuk pas donderdag meenemen. Is het dan nog lekker of kan ik het beter in de vriezer leggen (dus bekleed en al) en dan woensdagavond eruit halen?
Ow ja, en het belangrijkste!!! De taart draai ik altijd om als het uit de oven komt. Moet ik dat met deze vierkante taart ook doen??