Re: How to: Vullen, afsmeren en bekleden... hoe het voor mij STRAK uitpakt
wat een super How-To....
ik heb nog wel een vraagje, jij vult 4 x, 2 x met een creme en 2 x met een jam.....onder de creme gebruik je geen botercreme (die 1:1), trekt je creme dan niet helemaal in het biscuit?
Ik vul de laatste tijd best vaak met citroenkwark, dit gaat echt super goed en iedereen vind hem lekker, maar ben bang dat die toch in het biscuit trekt als ik er neits onder doe vandaar mijn vraag...
Ik heb nog nooit gehoord dat iemand de 1:1 bc ònder de vulling doet. Wel als dijkje aan de buitenste rand. Ik heb zelf dus ook heen problemen met vulling die doorloopt in mijn biscuit. Ja, een beetje misschien, maar daar wordt het alleen maar lekkerder van. Vaak trempeer ik het biscuit juist ook, dus vochtig maken, om het nog lekkerder te maken.