1

Onderwerp: Chocolade Salami

Even een vraagje dames:
Ik ga zondag een high tea organiseren en krijg daarvoor meer mensen dan ik dacht. Nu wil ik graag het een en ander voorbereiden maar zit met een dilemma. Ik wil straks een chocolade salami maken en die invriezen, is dat aan te raden? En als ik hem dan ontdooi, in de koelkast of op het aanrecht?
Heb nu al een dundee cake in de oven staan en die gaat vanavond de vriezer in om hem zondag af te werken. Die ontdooi ik iig maar op het aanrecht.
Verder wil ik woensdag en zaterdag alle andere dingen voorbereiden/bakken.
Iemand tips?
Alvast bedankt,
Groetjes Ilja

2

Re: Chocolade Salami

De chocolade salami is hier volgens mij beter bekend als Arretjes cake of Arretje Nof. Bij mijn weten kun je dat allemaal gewoon invriezen en rustig laten ontdooien maar ik heb het zelf nog nooit gedaan dus daarmee kan ik je niet verder helpen. Weet niet wat chocola doet na invriezen en dooien.

Christine.