Onderwerp: Appeltaart en slagroomtaart
Ik heb 2 vraagjes.
Kan ik appeltaart die nog niet afgebakken is invriezen?
De slagroom die op een slagroomtaart zit is meestal wat steviger. Weet iemand hoe ik dat maak?
Je bent niet ingelogd. Inloggen of registreren.
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Bakken & Vullen » Appeltaart en slagroomtaart
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
Ik heb 2 vraagjes.
Kan ik appeltaart die nog niet afgebakken is invriezen?
De slagroom die op een slagroomtaart zit is meestal wat steviger. Weet iemand hoe ik dat maak?
De appeltaart zou ikniet riskeren, na het ontdooien loopt het meeste vocht van de appels denk ik in het deeg. Ben bang dat je dan zo'n kleffe taart krijgt.
De slagroom gewoon een zakje klopfix erdoor doen.
kan wel hoor rustig in koeling laten ontdooien en dan afbakken
zou wel wat cake of koekkruimels onder de appels doen
vers is natuurlijk t allerlekkerst
Kan ik de kloffix gewoon in de supermarkt kopen?
Appeltaart wilde ik al voor maken. Kan dan misschien beter de appels schillen en dan in vriezen. Vind de appels schillen het meeste werk.
ik zou ook mascarpone door de slagroom roeren ( nog in de reclame bij Lidl)
klopfix kun je inderdaad zo in de supermarkt kopen > dr. oetker
Ik zou de appeltaart gewoon bakken en dan invriezen, kan prima.
Ik zou inderdaad ook gewoon de appeltaart gebakken invriezen, en misschien na het ontdooien nog even weer "oppiepen" in de oven. (even opwarmen op lage temperatuur). Voor de slagroom zou ik aangevette slagroom(is dus inderdaad met mascarpone) nemen. Recept staat hier links bij de recepten.
Bedankt voor de tips. Ik ga er mee aan de slag.
Slagroomtaart is voor mijn zoontje. Die word in januari 1 jaar, maar ik moet natuurlijk wel al van te voren oefenen.
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Bakken & Vullen » Appeltaart en slagroomtaart
Powered by PunBB, supported by Informer Technologies, Inc.