Onderwerp: Losse korst
Ik heb een steeds terugkerend probleem waar ik geen oplossing voor kan vinden. Noch in mijn eigen brein, noch op dit forum... Wellicht staat het er toch ergens tussen, dan mijn excuses voor het opnieuw vragen.
Maar goed, mijn probleem:
Ik pluk over het algemeen mooie kapsels uit mijn oven, goed gerezen, vaak al mooi recht, lekker luchtig... Maar steevast laat de korst op de rand los. Zeg maar de rand van de bodem... later de bovenkant van de taart .
En weg is mijn strakke kapsel, en dus lukt het ook maar mondjesmaat om de taarten een mooie strakke rand te geven met bekleden. Ik gebruik namelijk vervolgens niet teveel botercreme om met dikke laag alsnog een strakke rand te krijgen omdat ik dat zelf niet lekker vind .
Wie oh wie! Waarom heb ik die losse vellen langs de rand van mijn kapsel, en hamvraag: hoe kom ik er van af!
Groetjes, Melissa