1

Onderwerp: Vulling verse banketbakkersroom met amandelspijs invriezen???

Vandaag heb ik een vulling gemaakt van verse banketbakkersroom met amandelspijs (dr. Oetker). Nu vroeg ik me af of je dat ook in kunt vriezen? Ik taart nog niet zo lang en eigenlijk is het ook nog niet eerder voorgekomen dat ik iets moest invriezen.

Ik ga hem later gebruiken om cupcakes te vullen.

Als het om taart gaat@outlook.com. Taarten en cupcakes met smaak gemaakt!

2

Re: Vulling verse banketbakkersroom met amandelspijs invriezen???

Ga je de spijs in de cakes doen voor je ze bakt? want zou geen "rauwe" spijs bewaren en zeker niet met bbr erbij...

3

Re: Vulling verse banketbakkersroom met amandelspijs invriezen???

Nee ik ga het later in de cakejes doen

Als het om taart gaat@outlook.com. Taarten en cupcakes met smaak gemaakt!

4

Re: Vulling verse banketbakkersroom met amandelspijs invriezen???

Lekkerder wordt t er niet op en ws gaat t ontleden maar zo kan je het ook niet bewaren een wordt t heel snel niet meer goed dus kan je het beter of meebakken of invriezen