1

Onderwerp: Petit fours nu al maken?

Ik moet voor morgen 30 petit fours maken. Ze worden om 16u opgehaald en zijn voor 's avonds. Aangezien ik morgen ook een stapel en een enkele taart moet maken, wilde ik nu al beginnen. Maar de petit fours zijn alleen aan de zijkanten en bovenkant bekleed met fondant. Als ik ze vanavond al maak, is de biscuit morgen dan niet droog? En ik vul ze met vanille botercrème van de mix, dan hoeven ze niet in de koelkast bewaard toch? Alvast bedankt!

Re: Petit fours nu al maken?

Ja, ze drogen inderdaad uit als je ze zo een dag laat staan. Dus iets bedenken om ze af te dekken. Strak tegen elkaar aan zetten of afdekken met plasticfolie?

Botercreme kun je gewoon buiten de loeling bewaren.

3

Re: Petit fours nu al maken?

Of misschien nu al vast maken en dat je ze morgen alleen nog maar hoeft te snijden.

4

Re: Petit fours nu al maken?

Soetigheid schreef:

Of misschien nu al vast maken en dat je ze morgen alleen nog maar hoeft te snijden.

Wou ik ook al voorstellen. dan hoef je maar 2 kanten af te dekken met boterhamzakje ertegen.

Mijn faceboekpagina met mijn taartjes
http://www.facebook.com/pages/Home-made … 1595328591

5

Re: Petit fours nu al maken?

Dankjewel voor het meedenken, nu maken en morgen snijden, lijkt me een goed plan! Heel erg bedankt!