1

Onderwerp: HELP- parels op chocolade plakken

o wie o wie kan me helpen,ik wil pareltjes enz. op choclade plakken maar met lijm blijf 't niet zitten,iemand ervaring voor ik het verprust  ;)
grt Carla

2

Re: HELP- parels op chocolade plakken

ik zou een dotje icing gebruiken (evt eerst donkerbuirn maken als je bang bent dat je het ziet)

groetjes, Lis   
ik droom taarten, nu nog maken zoals ik ze droom

3

Re: HELP- parels op chocolade plakken

Zou ik ook doen: icing. En ik vind de tip om de icing eerst bruin te maken geniaal. Daar zou ik zelf niet zijn opgekomen.

Tieneke

4

Re: HELP- parels op chocolade plakken

o meiden super bedankt ,ga um uitproberen  :thumb:

5 Laatst bewerkt door lizzl (24-10-2012 18:40)

Re: HELP- parels op chocolade plakken

Tante Tien schreef:

Zou ik ook doen: icing. En ik vind de tip om de icing eerst bruin te maken geniaal.

dat hoor ik nou graag O-) 

:lol:

succes Carol!

groetjes, Lis   
ik droom taarten, nu nog maken zoals ik ze droom

6

Re: HELP- parels op chocolade plakken

whahaha nog ff is zo;n zak-funcakes royal icing ook goed hiervoor  :/ ,tnx Carla  ;)

7

Re: HELP- parels op chocolade plakken

Is het misschien een idee om met wat gesmolten chocolade te plakken? Gewoon een heel klein beetje wat je al weer wat hebt af laten koelen? Zit je ook niet apart met icing te klooien. Weet niet waar je het voor wilt gebruiken, haha  :)

8

Re: HELP- parels op chocolade plakken

:thumb:  :thumb:    ;)

9

Re: HELP- parels op chocolade plakken

ja ik dacht ook gelijk aan gesmolten chocolade zal vast beter werken als icing en je blijft in dezelfde smaak

succes carla en wel showen he wat je gemaakt hebt

ik taart, jij taart, wij zijn taarten

10

Re: HELP- parels op chocolade plakken

Ja gesmolten chocolade gebruiken, dat was ook mijn eerste ingeving hierbij!  ;)

Dat is toch een TAART waard!