1

Onderwerp: popcakes dekkend suikerlaagje

suiker of fondantlaagje voor popcakes, hoe maak ik dat..en let wel ik kanalleen met simpele ingredienten iets maken want er is hier bijna niets verkrijgbaar..het suikerlaagje moet wel hard en droog worden..wie weet hoe ik dat moet maken?

woon op het subtropische eiland Sardinie in Italie

Re: popcakes dekkend suikerlaagje

Je kunt ze natuurlijk ook gewoon in de gesmolten chocola dopen. En als je kleurstofjes hebt om fondant te kleuren, kun je ook witte chocola kleuren.

Mocht je geen chocola willen gebruiken, dan zou je ook poedersuiker met een heel klein beetje water of citroensap kunnen  mengen  en daar eventueel kleurstof doorheen.

taarten maken...echt heerlijk om te doen!!
http://www.facebook.com/mijntaartjes?ref=hl

Re: popcakes dekkend suikerlaagje

hartstikke bedankt voor de tip...ga het uitproberen en laat het je weten

woon op het subtropische eiland Sardinie in Italie