1

Onderwerp: dusten roos

Mocht ik een ander topic hierover over het hoofd hebben gezien, dan is een link ook goed  ;)

Heb de zoekfunctie gebruikt maar niet gevonden wat ik zoek. Ik zie soms rozen die alleen aan de bovenranden heel subtiel gedust zijn. Wie kan me vertellen hoe je dit doet (welke kwast, techniek e.d.)?

Alvast bedankt.

2

Re: dusten roos

Eerst dusten en dan in elkaar zetten, met een klein kwastje schilderen (dust met alcohol mengen) of zoals vroeger met een klein sponsje en daar de roos in drukken.

www.lindelicious.nl       Elke taart uniek!

3

Re: dusten roos

Aha, dan weet ik nu wat er bij mij mis gaat.
Ik ga beide methoden proberen.

Bedankt!

4

Re: dusten roos

@ Esmaatje bedankt vooor de vraag
@Lilar Bedankt voor de tip
Die van dat sponsje is een goeie (je gaat de roos dan "stempelen"?), ga ik ook eens proberen.

Ik bak en kook, gluten en tarwevrij