1

Onderwerp: bakken met patidess

Kun je ook patidess door de cupcake mix gooien en dan in de oven stoppen?

En kun je ook patidess door de botercreme mix gooien?

Weet iemand misschien hoeveel je erdoor heen zou moeten doen bij beiden?

..*Heerlijk aan het bakken*..

2

Re: bakken met patidess

Het kan wel, zoals ik begrepen heb. Ik gebruik dat alleen nooit zelf, tijd geleden eens geprobeerd met de banaansmaak, maar ten eerst moest je er veel door gooien voor de smaak en daarnaast vond ik het kunstmatig smaken. Maar dat is persoonlijk.

Hoeveelheid, zoveel er door doen tot jij het lekker vind. Dat werd mij toen verteld.

3

Re: bakken met patidess

Doe het weleens door de BCmix, en dat is lekkerder dan alleen BC. Maar ja hoeveel dat ligt eraan wat je zelf lekker vind, gewoon beetje bij beetje en dan proeven of je het goed vind

In de cupcakemix nog nooit geprobeerd

4

Re: bakken met patidess

in princiepe is patides alleen voor de koude bereidingen
om mee te bakken kun je beter de smaakstoffen van lorann of nielsen massey pakken

groetjes Colinda   mijn motto : bijzonder feest , eigen taart
                              www.bijzondertaartje.nl

5

Re: bakken met patidess

wel opletten dat je met de smaakstoffen van lorann echt veel en veel minder gebruikt! Ik had laatst wat amandel door mn biscuit gedaan en dat wat niet te vr*ten.... had er veeeel te veel in gedaan omdat patidess een stuk minder sterk is.