Onderwerp: bakken met patidess
Kun je ook patidess door de cupcake mix gooien en dan in de oven stoppen?
En kun je ook patidess door de botercreme mix gooien?
Weet iemand misschien hoeveel je erdoor heen zou moeten doen bij beiden?
Je bent niet ingelogd. Inloggen of registreren.
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Bakken & Vullen » bakken met patidess
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
Kun je ook patidess door de cupcake mix gooien en dan in de oven stoppen?
En kun je ook patidess door de botercreme mix gooien?
Weet iemand misschien hoeveel je erdoor heen zou moeten doen bij beiden?
Het kan wel, zoals ik begrepen heb. Ik gebruik dat alleen nooit zelf, tijd geleden eens geprobeerd met de banaansmaak, maar ten eerst moest je er veel door gooien voor de smaak en daarnaast vond ik het kunstmatig smaken. Maar dat is persoonlijk.
Hoeveelheid, zoveel er door doen tot jij het lekker vind. Dat werd mij toen verteld.
Doe het weleens door de BCmix, en dat is lekkerder dan alleen BC. Maar ja hoeveel dat ligt eraan wat je zelf lekker vind, gewoon beetje bij beetje en dan proeven of je het goed vind
In de cupcakemix nog nooit geprobeerd
in princiepe is patides alleen voor de koude bereidingen
om mee te bakken kun je beter de smaakstoffen van lorann of nielsen massey pakken
wel opletten dat je met de smaakstoffen van lorann echt veel en veel minder gebruikt! Ik had laatst wat amandel door mn biscuit gedaan en dat wat niet te vr*ten.... had er veeeel te veel in gedaan omdat patidess een stuk minder sterk is.
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Bakken & Vullen » bakken met patidess
Powered by PunBB, supported by Informer Technologies, Inc.