1

Onderwerp: vulling

Hoi.
Ik heb een bestelling staan maar die gene wil witte chocolade Mouse en kersenvlaaivulling.. ik heb hier nog echt geen ervaring mee. Kan iemand vertellen hoe hij/zij dat heeft gedaan. Dijkje of niet? Heb je de vulling zelf gemaakt of van Mona. En word het dan niet heel smeuïg. Sorry voor zoveel vragen!

Groetjes Bootjuh

Taart bestellen?        Bootjuh bellen!

2

Re: vulling

Met witte chocolade mouse nog geen ervaring, wel met melk en pure chocolade.
Ik heb de makkelijke chocolade mouse die hier op de site staat gebruikt.
http://www.deleukstetaarten.nl/recept/1 … akkelijke/

Ik heb toen geen dijkje gemaakt, het kwam er iets tussen uit.
Maar voor de taart die ik maakte hinderde dat niet.
Ik heb 't daarna afgesmeerd met botercrème van hazelnoot pasta.
En vervolgens heb ik er chocolade bledden/schotsen? tegen aan geplak. Degene voor wie ik de taart maakte wilde alleen chocolade dus vandaar :)
Ik hoop dat je er wat aan hebt ;)

3

Re: vulling

ik maak deze altijd (effe naar beneden scrollen in topic); http://www.deleukstetaarten.nl/forum/vi … ?id=202472
Is echt heeerlijk. Wordt niet superstevig, dus als je normaal dijkjes maakt, zou ik dat nu ook doen :Y

Eerst denken dan doen..... zoooo moeilijk!
www.facebook.com/TaartNatuurlijk   www.taartnatuurlijk.nl

4

Re: vulling

Ik maak voor de feestdagen regelmatig witte chocolademousse als dessert voor kerst of andere etentjes. Ik ben er zelf wel klaar mee, maar mijn visite vraagt er elke keer weer om. Ik maak het altijd zelf.

Als je wil kan ik je wel het recept mailen. Het is niet heel smeuïg, maar juist heel luchtig.

Het is wel enorm machtig, misschien dan je het beter kunt vervangen door een monchou-vulling? Combineert ook lekker met kersen.

5

Re: vulling

Ik heb wel een recept voor witte chocolade créme, of wil ze echt mousse?

6 Laatst bewerkt door Lizaa (11-09-2012 18:56)

Re: vulling

Ik heb wel een recept voor witte chocolade créme, of wil ze echt mousse?

Het recept is van Rudolph

7 Laatst bewerkt door Lizaa (11-09-2012 18:57)

Re: vulling

Oeps..

8

Re: vulling

Queen schreef:

... Als je wil kan ik je wel het recept mailen. Het is niet heel smeuïg, maar juist heel luchtig....

als je wilt....  :Y  O-)  :Y  O-)  :Y ... als je wilt, zou je het dan hier willen delen (of anders mij het recept mailen O-) ).

Eerst denken dan doen..... zoooo moeilijk!
www.facebook.com/TaartNatuurlijk   www.taartnatuurlijk.nl

Re: vulling

Ik maak de witte chocolade mousse altijd met marchmellows, staat hier ook op t forum. Ff de zoekfunctie gebruiken. Recept is heeeel makkelijk en megalekker!
Kersenvlaaivulling combineert prima!

Groetjes, Esthers Feestelijke Taarten!
https://www.facebook.com/#!/EsthersFeestelijkeTaarten

Re: vulling

Ik maak de witte chocolade mousse altijd met marchmellows, staat hier ook op t forum. Ff de zoekfunctie gebruiken. Recept is heeeel makkelijk en megalekker!
Kersenvlaaivulling combineert prima!

Groetjes, Esthers Feestelijke Taarten!
https://www.facebook.com/#!/EsthersFeestelijkeTaarten

11

Re: vulling

Carien schreef:
Queen schreef:

... Als je wil kan ik je wel het recept mailen. Het is niet heel smeuïg, maar juist heel luchtig....

als je wilt....  :Y  O-)  :Y  O-)  :Y ... als je wilt, zou je het dan hier willen delen (of anders mij het recept mailen O-) ).

Ik zet het morgen wel even bij de recepten, gaat me vandaag niet meer lukken.

12

Re: vulling

:thumb:

Eerst denken dan doen..... zoooo moeilijk!
www.facebook.com/TaartNatuurlijk   www.taartnatuurlijk.nl

13

Re: vulling

hoi sorry voor de late reacties. Ook druk met school  :o

creme is ook wel goed. Maar in ieder geval bedankt voor het antwoorden.!

Taart bestellen?        Bootjuh bellen!

14

Re: vulling

Ik heb het recept gepost, het staat hier:

http://www.deleukstetaarten.nl/forum/vi … 2127241296

15

Re: vulling

:thumb:

Eerst denken dan doen..... zoooo moeilijk!
www.facebook.com/TaartNatuurlijk   www.taartnatuurlijk.nl

16

Re: vulling

bij de jumboverkopen ze (kleine) bakjes witte chocolademousse, misschien is dat makkelijk. of je zou witte gesmolten chocolade door de slagroom kunnen doen of patidess witte chocoladesmaak. slagroom opkloppen met klopfix. of slagroom met klopfix met witte vlokken erdoor. genoeg mogelijkheden dus  :) .
de kersenvlaaivulling kun je in de supermarkt kopen van hak, ik gebruik hiervoor geen dijkje. en voor de mousse ook niet. gewoon een rand van een halve cm vrij laten. succes!