1 Laatst bewerkt door Rachel85 (07-09-2012 21:06)

Onderwerp: Mokkacreme

Beste bakkers en baksters

Ik ben nu een tijdje bezig met het bakken van taarten, ik heb steeds safe gespeeld met makkelijke vullingen (voor mijn doen dan :) ) Nu wil ik morgen voor het eerst een taart vullen met mokkacreme. Ik heb alleen een vraag, ik kom net tot de conclusie dat mijn man oploskoffie met de smaak mokka heeft meegenomen. Zou dit een probleem zijn? Of kan ik deze gewoon gebruiken?

Alvast bedankt.

Groetjes Rachel

2

Re: Mokkacreme

Ik denk dat je die juist kan gebruiken voor een extra mokka smaak

Neem ook is een kijkje op mijn Facebook en liken natuurlijk https://www.facebook.com/SvenniesTaartenhuys?ref=hl

3

Re: Mokkacreme

Dank je wel Svennie

Groetjes Rachel

4

Re: Mokkacreme

Dat is precies wat ik gebruik voor mocca creme te maken.
Ik los het op met zo weinig als mogelijk heet water.
Dan doe ik het door de meringue botercreme heen, zooo lekker
Door botercreme van de mix kan natuurlijk ook maar is minder mooie structuur.

Gr,
John

Oordeel niet over mensen voordat je ze goed kent, de waarheid zou je nog kunnen verbazen.

5

Re: Mokkacreme

Hoi John,

Ik had hierop het forum een recept gezien, maar door de meringue botercreme kan dus ook (weer wat geleerd) En afsmeren heb je dat dan ook met mokka creme gedaan?

Groetjes Rachel

6

Re: Mokkacreme

Die mokke-oplos is juist zo lekker, gewoon gebruiken hoor. En neem daarna een lekker bakkie koffie ervan... Succes met je taart.

Tieneke

7

Re: Mokkacreme

Met mbc afsmeren gaat goed maar niet gekoeld verwerken anders schift het.
Schift het, dan weer langzaam opwarmen en mixen, dan komt het weer goed.
Suc6.

Oordeel niet over mensen voordat je ze goed kent, de waarheid zou je nog kunnen verbazen.

8

Re: Mokkacreme

Dank jullie wel.