1

Onderwerp: slagroom probleem

Ik dacht dus echt dat ik hier gisteren een vraag gepost had, maar nu kan ik hem niet meer vinden. Opnieuw dan maar:
gisteren klopte ik slagroom 30% (merk Koning(s), had ik nog nooit gebruikt - er stond op: slagroom, voor op desserten etc) met vanillesuiker op, en die room scheidde zich af in twee delen: een waterig deel en een vast deel (dat meer op cottage cheese leek dan op slagroom). Ik heb dit dus nog nooit aan de hand gehad, en vraag me af hoe dat komt. Klopfix erbij deed niets aan het probleem (maar had ik eigenlijk ook niet meer verwacht).
Dan maar botercreme tussen de macarons gedaan.

2

Re: slagroom probleem

dan heb je te lang doorgeklopt!

wil je meer van mijn creaties zien?  neem dan eens een kijkje op facebook:   https://www.facebook.com/dezoetesensatie

Re: slagroom probleem

Ja, je hebt boter gemaakt  :Y
Beter even een nieuw pakje slagroom pakken.

"Het geluk in uw leven hangt af van de aard uwer gedachten."
https://www.facebook.com/Suikertaartjes.Suuz http://suikertaartjes-wavy-taart.blogspot.com/

4

Re: slagroom probleem

oei...
Ik ben er idd niet bij blijven staan, maar dat doe ik nooit...
Dat kan ik nu dus ook, boter maken  :)
(ik had geen slagroom meer, wat het tweede pakje heb ik bij het eerste gegooid en nog verder doorgeklopt  :D )

5

Re: slagroom probleem

met slagroom moet je er altijd bij blijven! dat gaat zo snel. mixer op halve snelheid en je bent met 2 minuten klaar of zo.