Onderwerp: Hoe vervoeren?? Wie heeft tips??
Ik moet zaterdag een 3-laags bruidstaart vervoeren.
De afstand is ongeveer 35 km.
Wie heeft tips hoe ik dat het beste kan doen.
Ik ga met de auto.
Alle tips zijn hartelijk welkom!
Groetjes Elsemieke
Je bent niet ingelogd. Inloggen of registreren.
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Taartdecoratie algemeen » Hoe vervoeren?? Wie heeft tips??
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
Ik moet zaterdag een 3-laags bruidstaart vervoeren.
De afstand is ongeveer 35 km.
Wie heeft tips hoe ik dat het beste kan doen.
Ik ga met de auto.
Alle tips zijn hartelijk welkom!
Groetjes Elsemieke
losse taarten vervoeren en op locatie opbouwen!
is het veiligst
Losse taarten in een thermobox of koelbox en op locatie opbouwen
Wat voor bruidstaart? Wat zit erin?
Bedankt allemaal.
Het is een 3-laags taart, gevuld met aardbeienbavarois.
35-25-15cm.
Gaat dat makkelijk? Ter plaatse stapelen.
Het namelijk mijn eerste stapeltaart.
Dus ik heb geen ervaring.
Ja hoor dat is best goed te doen.
Neem je gewoon wat royal icing mee en een parelmouldje en fondant, dan kun je hem ter plekke afwerken.
Wel van tevoren de dowels al in de taart steken hoor.
En zorg ervoor dat je taart goed koel blijft, dus iets met koelboxen inderdaad.
Bedankt.
Royal icing, is dat voor het aan elkaar plakken van de taarten.
Ik doe inderdaad van die parels eromheen.
Maar ik doe 2 kleuren en dus is dat best veel werk.
Het wordt een bruidstaart met koeienvlekken, en wat roosjes her en der.
Dus daar kan niet echt veel aan kapot.
ik zou gestapeld meenemen daar stapelen lijkt mij doodeng Als er wat gebeurd sta je daar met allerlei ogen in je rug
ik heb dit topic eens gestart: http://www.deleukstetaarten.nl/forum/vi … ?id=202707 Is helaas niet aangevuld
zie evt ook deze: http://www.deleukstetaarten.nl/forum/vi … ?id=205251
alleen.... is het misschien handig om toch voor een crèmevulling te gaan ipv bavarois... Ligt eraan of je 35km autsnelweg hebt, of kleine weggetjes natuurlijk.
'T wordt mooi weer, best kans dat de zon op je taart staat te schijnen en tsja....
Bedankt weer!
Ik denk inderdaad dat ik hem gestapeld mee ga nemen.
Ik heb geen ervaring met stapelen e.d. dus denk ik dat ter plaatse stapelen niets wordt.
Ik heb een dichte kofferbak, zonder raam, dus de zon komt daar niet echt bij denk ik.
Het grootste deel is wel snelweg, dus dat scheelt inderdaad.
Ik heb een proeftaartje gemaakt, met bavarois, en dat is echt goed stevig geworden, dus ik denk dat, dat wel gaat lukken..
Aangevuld
Suuz?
Edit: blond hè? je bedoeld m'n andere topic ws?
Elsemieke, het gaat er niet om of de taart stevig is of niet met die bavarois (want dat istie wel ), het gaat erom dat er slagroom inzit en dat je zo wellicht wat erg lang zonder koeling zit. In een dichte kofferbak wordt het echt wel warm hoor
Oh oeps.... ik bedoelde dat ik je andere topic over vervoeren had aangevuld.
Ben een beetje in de war vandaag
Edit: Inderdaad
2 blondies, dat wordt een beetje chaos dus
Ik denk dat ik de taart in een doos zet, en koelelementen in een handdoek erbij doe, wel bij de taart vandaan.
Ik zorg dat ik de doos zo maak, dat de taart er makkelijk in en uit kan.
Ik ga 'm wel thuis al stapelen.
Ik kan jammer genoeg niet bij de taart gaan zitten, want ik heb een dichte kofferbak.
We gaan 'm met z'n tweeen wegbrengen.
zet 'm in ieder geval op antislipmatjes en adem in, adem uit
Komt vast goed
Ik zou dan alleen wel proberen om zo vroeg mogelijk te gaan, zodat het nog niet zo warm is buiten.
Blonds have more fun trouwens
De taart moet half 4 's middags op de locatie zijn..
Het gaat goed komen!!!
Ik geloof het.
Ik zal de taart hier posten!!
Je kunt ook morgenvroeg even bellen en vragen of je eerder kunt komen en of zij hem in de koeling kunnen bewaren voor je.
Ja maar ik heb de ochtend ook nodig om de taart te bekleden en te decoreren.
Anders had dat inderdaad beter geweest.
Ik hoop op een goede afloop.
Ik zal het laten weten.
wij doen wel
(kvind 't wel plaatsvervangend spannend dat je morgenochtend nog moet gaan bekleden.... )
wij doen wel
(kvind 't wel plaatsvervangend spannend dat je morgenochtend nog moet gaan bekleden.... )
dat wel, zeker ook omdat het de eerste stapel is
maar ik vind het wel super dat je het zo vers mogelijk maakt
succes!
Ik denk altijd hoe verser hoe lekkerder!!
Ik begin gewoon al vroeg. Dan moet het goed komen.
Carien schreef:....
(kvind 't wel plaatsvervangend spannend dat je morgenochtend nog moet gaan bekleden.... )dat wel, zeker ook omdat het de eerste stapel is
maar ik vind het wel super dat je het zo vers mogelijk maakt
tuurlijk moet een taart zo vers mogelijk zijn, maar een 3 laags bruidstaart voor 's middags, 's morgens nog beginnen te bekleden.... en geen ervaring met stapelen...... ik vind dat wat spannend
Ik begin vroeg. half 7 ofzo..
Ik heb al wel veel taarten bekleed, dus dat gaat wel.
Dat stapelen wordt even puzzelen. Maar ik doe rustig aan.
Als ie klaar is, post ik m hier. Dan mag alles en iedereen m beoordelen...
Ben benieuwd hoe het gegaan is, en uiteraard benieuwd naar je taart!
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Taartdecoratie algemeen » Hoe vervoeren?? Wie heeft tips??
Powered by PunBB, supported by Informer Technologies, Inc.