1

Onderwerp: Lepelgebak invriezen

Is het mogelijk om een lepelgebak in te vriezen? Ik wil ze graag in het vooruit maken voor komend weekend.

Ik heb ze met verschillende soorten mousse.
Aarbeienmousse op basis van aarbeienpuree en slagroom,
Caramelmousse
bananenmousse mbv de kloppudding van dr oetker en slagroom
chocolade mousse uit een pakje (aangemaakt met melk)

Er zit ook verse aarbeien, stukjes caramel, stukjes banaan en stukjes chocolade onderin.

En als het kan hoe kan ik ze dan het beste invriezen?

Ik hoop dat iemand mij kan helpen.

2

Re: Lepelgebak invriezen

Dank je wel voor je melding, de vraag mag naar taartdecoratie algemeen waarin alle invries- en ontdooivragen thuishoren.

[MOVE] dus

Re: Lepelgebak invriezen

ik wist het niet zeker. bedankt voor het verplaatsen.

4

Re: Lepelgebak invriezen

Ja, je kunt dit allemaal invriezen.

Re: Lepelgebak invriezen

Ook alles in zijn totaliteit?

6

Re: Lepelgebak invriezen

ik zou verse aardbeien niet invriezen hoor....die komen niet zo fris meer uit de vriezer. Vaak is het meer sap dan nog een mooie verse aardbei.

7

Re: Lepelgebak invriezen

Ja dat fruit is niet zon succes om in te vriezen, kan je dat niet achteraf erop doen als decoratie?

Re: Lepelgebak invriezen

Ik heb uiteindelijk alle soorten mousse gemaakt en die ingevroren. de opmaak met vers fruit heb ik op het laatst gedaan.

Iedereen bedankt voor het meedenken.

Re: Lepelgebak invriezen

Ik heb uiteindelijk alle soorten mousse gemaakt en die ingevroren. de opmaak met vers fruit heb ik op het laatst gedaan.

Iedereen bedankt voor het meedenken.