1

Onderwerp: Wit en melk chocolade ganache in de taart

Zou het lekker zijn om 1 laag witte ganache en 1 laag melk ganache tussen een taart te doen?

Het lijkt mij erg machtig namelijk.

Heeft iemand een goed idee om deze vullingen te combineren.
Of een goede tip voor een recept.

Ik had al wel bedacht om de witte ganache gewoon te gebruiken om af te smeren en dus niet meer in de taart.

:think:

Believe, Feel, Love, Be, Create, Inspire..
Facebook

2

Re: Wit en melk chocolade ganache in de taart

Heb laatst een taart gemaakt met een laag pure ganache, een laag melk ganache en een laag witte ganache. Iedereen vond de taart erg lekker, je kan echter wel kleinere stukje snijden dan normaal  :)

Wees Jezelf dan ben je al gek genoeg!

3

Re: Wit en melk chocolade ganache in de taart

Chocolade en sinaasappel, bijv botercreme met sinaasappelsmaak is een lekkere combinatie.
Wil je luchtiger, gebruik dan mouse o.i.d.

Oordeel niet over mensen voordat je ze goed kent, de waarheid zou je nog kunnen verbazen.

4

Re: Wit en melk chocolade ganache in de taart

Lijkt mij inderdaad wel lekker. Hoe meer chocolade hoe beter toch? :P
En dan zou ik kleinere stukken serveren

5

Re: Wit en melk chocolade ganache in de taart

Dank jullie wel voor de feedback.  :)
We gaan ervoor   :9

Believe, Feel, Love, Be, Create, Inspire..
Facebook

Re: Wit en melk chocolade ganache in de taart

ik had van het weekend een chocoladettaart met witte chocovulling en frambozenmousse. erg machtig maar wel heel lekker!

7

Re: Wit en melk chocolade ganache in de taart

ik heb een keer een taart gevuld met een melkchocolade-creme een laagje witte choc-ganache en een laag knapperige pure chocolade.
(chococreme = botercreme van rudolf met gesmolten chocolade er door heen) heerlijke mousse die niet stijf wordt en in de koeling hoeft.

Enthousiaste groet, Maxime