Onderwerp: Lemoncurd te dun, opnieuw opwarmen?
Mijn lemoncurd is veelste dun! Ook na afkoelen in koelkast...
Kan ik het opnieuw opwarmen? (na een dag)
Hoop dat iemand mij kan helpen.....
Je bent niet ingelogd. Inloggen of registreren.
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Bakken & Vullen » Lemoncurd te dun, opnieuw opwarmen?
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
Mijn lemoncurd is veelste dun! Ook na afkoelen in koelkast...
Kan ik het opnieuw opwarmen? (na een dag)
Hoop dat iemand mij kan helpen.....
Het zou op zich wel kunnen, maar of het zin heeft?
Hoe heb je hem gemaakt dan?
Volgens recept van hier.....alleen niet lang genoeg door gekookt. Ik heb hetngisteren gemaakt en heb het nu nodig....
Poeh.... misschien kun je er anders voor de zekerheid een beetje gelatine doorheen doen?
Maar is het wel veilig dan? Ik bedoel, als de eidooiers niet gegaard zijn wordt je lemoncurd dus niet dik.
Mijn lemoncurd is veelste dun! Ook na afkoelen in koelkast...
Kan ik het opnieuw opwarmen? (na een dag)Hoop dat iemand mij kan helpen.....
kan best hoor heb ik laatst ook gedaan en dan met een beetje maizena erdoor om te binden
ik zou zeggen, naar de ah en een pot kopen! heb het ook wel eens geprobeerd maar ik vind het uit een potje ook lekker en veeeeel makkelijker!
Heb waarschijnlijk te kort verwarmd....maar opnieuw opwarmen kan met de eieren????
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Bakken & Vullen » Lemoncurd te dun, opnieuw opwarmen?
Powered by PunBB, supported by Informer Technologies, Inc.