1

Onderwerp: Lemoncurd te dun, opnieuw opwarmen?

Mijn lemoncurd is veelste dun! Ook na afkoelen in koelkast...
Kan ik het opnieuw opwarmen? (na een dag)

Hoop dat iemand mij kan helpen.....

Bakken is mijn passie!!!

Re: Lemoncurd te dun, opnieuw opwarmen?

Het zou op zich wel kunnen, maar of het zin heeft?
Hoe heb je hem gemaakt dan?

"Het geluk in uw leven hangt af van de aard uwer gedachten."
https://www.facebook.com/Suikertaartjes.Suuz http://suikertaartjes-wavy-taart.blogspot.com/

Re: Lemoncurd te dun, opnieuw opwarmen?

Volgens recept van hier.....alleen niet lang genoeg door gekookt. Ik heb hetngisteren gemaakt en heb het nu nodig....

Bakken is mijn passie!!!

Re: Lemoncurd te dun, opnieuw opwarmen?

Poeh.... misschien kun je er anders voor de zekerheid een beetje gelatine doorheen doen?
Maar is het wel veilig dan? Ik bedoel, als de eidooiers niet gegaard zijn wordt je lemoncurd dus niet dik.

"Het geluk in uw leven hangt af van de aard uwer gedachten."
https://www.facebook.com/Suikertaartjes.Suuz http://suikertaartjes-wavy-taart.blogspot.com/

5

Re: Lemoncurd te dun, opnieuw opwarmen?

Manon-dennis schreef:

Mijn lemoncurd is veelste dun! Ook na afkoelen in koelkast...
Kan ik het opnieuw opwarmen? (na een dag)

Hoop dat iemand mij kan helpen.....

kan best hoor heb ik laatst ook gedaan en dan met een beetje maizena erdoor om te binden

groetjes Hanneke

6

Re: Lemoncurd te dun, opnieuw opwarmen?

ik zou zeggen, naar de ah en een pot kopen! heb het ook wel eens geprobeerd maar ik vind het uit een potje ook lekker en veeeeel makkelijker!

Groetjes Marije van den Brink. Mijn taarten? die vind je hier: https://www.facebook.com/HetTaartenmeisje

Re: Lemoncurd te dun, opnieuw opwarmen?

Heb waarschijnlijk te kort verwarmd....maar opnieuw opwarmen kan met de eieren????

Bakken is mijn passie!!!