Onderwerp: Nog een macaron vraag
Gisteren macarons gemaakt maar ik vind ze te zoet dus de volgende keer wil ik de helft minder poedersuiker gebruiken ( 50 gr.) zou dat kunnen of zou ik de suiker in het eiwit weglaten???
Je bent niet ingelogd. Inloggen of registreren.
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Bakken & Vullen » Nog een macaron vraag
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
Gisteren macarons gemaakt maar ik vind ze te zoet dus de volgende keer wil ik de helft minder poedersuiker gebruiken ( 50 gr.) zou dat kunnen of zou ik de suiker in het eiwit weglaten???
suiker in je eiwit is om het stevig te houden dus als je dat weglaat heb je wel kans dat de boel inzakt.
gebruik je suikerbakkerspoeder of poedersuiker uit de supermarkt? want als ik dingen bak met suikerbakkerspoeder smaakt het ook mega zoet, gebruik dus voortaan gewoon poedersuiker uit de supermarkt
Bedankt voor de tip.
Ik heb inderdaad suikerbakkerspoeder gebruikt. Ga ze van de week maar even maken met poedersuiker!
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Bakken & Vullen » Nog een macaron vraag
Powered by PunBB, supported by Informer Technologies, Inc.