1

Onderwerp: Even voorstellen :)

Hallo ik ben ook nieuw hier!

Al een tijdje gebeten door het bak-virus, maar dan vooral taarten en cake zonder specifieke versieringen.

Gisteren heb ik mijn eerste cupcakes versierd https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/528126_10151116935871506_1900566864_n.jpg
Ik hoop hier alvast nog veel inspiratie op te doen  :)

2

Re: Even voorstellen :)

gezellig, join the club!

3

Re: Even voorstellen :)

Hallo :)  :)

Welkom op dit geweldige forum! Je kunt op deze site een schat aan informatie terugvinden, die onze hobby nog veeeeeel leuker maakt!! :Y  :Y

Mag ik zo vrij zijn om je een paar tips geven?  O-)

Als je een vraag hebt, gebruik dan eens de ‘zoekfunctie’. Dat doe je door bovenaan de pagina op het woord ‘zoeken’ klikken. Typ je zoekterm in, klik een aantal rubrieken aan waar je hoopt je antwoord te vinden (of allemaal als je het niet zo goed weet) en ... bingo! De kans is heel groot dat eerder al iemand anders net dezelfde vraag had als jij en dan heb je meteen een heleboel antwoorden. :thumb:

In de linker kolom kun je klikken op ‘tabellen’, ‘howto’s’, ‘recepten’ en ‘FAQ’, ook hier vind je informatie waar je wel enkele avonden zoet mee bent. :D

En als laatste tip. Lees telkens de ‘sticky’ bovenaan de rubriek waar je je vraag/foto/nieuwtje wilt plaatsen. Zo weet je onmiddellijk of je topic wel op de juiste plaats staat en bespaar je de moderators het werk om je topic te verplaatsen. :rolleyes:

Veel plezier!
Groetjes Samantha  :)  :)

4 Laatst bewerkt door ABke (28-08-2012 23:01)

Re: Even voorstellen :)

Dankjewel!
Vandaag mijn eerste biscuit met suikerpasta geprobeerd
http://img208.imageshack.us/img208/1430/img7263y.jpg

Wel het volgende:
- is zelfgemaakte suikerpasta dus helemaal geen goede kwaliteit
- kleuren zijn overschotjes van mijn eerste cupcakes en zijn niet de juiste kleuren.
- afsmeren met bosbessenconfituur laat dus "bubbeltjes" na in de suikerpasta

Deze taart had ik gemaakt om te testen hoe lang ik de biscuit moest bakken en of de smaken samengingen.
Gevuld met chocolademousse, randje van chocolade creme au beurre en afgesmeerd met bosbessenconfituur