1

Onderwerp: Temperen met citroen???

Hoi Hoi,
Ik had even een vraagje, vaak wordt er siroop over het biscuit gedaan, zou dit ook kunnen met verse citroensap???

Groetjes Yvon

Re: Temperen met citroen???

Lijkt me wat zuur...

"Het geluk in uw leven hangt af van de aard uwer gedachten."
https://www.facebook.com/Suikertaartjes.Suuz http://suikertaartjes-wavy-taart.blogspot.com/

3

Re: Temperen met citroen???

Je kan ook een siroopje met citroensap maken. Dat heb ik al vaker gedaan. 100g suiker, 100ml water en sap van 1 citroen (of naar smaak).
Ik vind het zurige juist lekker om de zoetigheid te compenseren.

Een dag zonder iets nieuws geleerd te hebben, is een dag niet geleefd!
Brengen jullie ook eens een bezoekje aan mijn blogspot: www.cakechiqueboutique.blogspot.com

4

Re: Temperen met citroen???

Oh super dat is idd een veel beter idee.
ze wilde namelijk een hele zoete taart.
Choco biscuit, vulling van choco slagroom met hazelnootjes en een vulling van bbr met plakjes banaan.
Dus vandaar dat ik iets fris erbij wilde doen.

Groetjes Yvon