Onderwerp: Temperen met citroen???
Hoi Hoi,
Ik had even een vraagje, vaak wordt er siroop over het biscuit gedaan, zou dit ook kunnen met verse citroensap???
Je bent niet ingelogd. Inloggen of registreren.
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Bakken & Vullen » Temperen met citroen???
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
Hoi Hoi,
Ik had even een vraagje, vaak wordt er siroop over het biscuit gedaan, zou dit ook kunnen met verse citroensap???
Lijkt me wat zuur...
Je kan ook een siroopje met citroensap maken. Dat heb ik al vaker gedaan. 100g suiker, 100ml water en sap van 1 citroen (of naar smaak).
Ik vind het zurige juist lekker om de zoetigheid te compenseren.
Oh super dat is idd een veel beter idee.
ze wilde namelijk een hele zoete taart.
Choco biscuit, vulling van choco slagroom met hazelnootjes en een vulling van bbr met plakjes banaan.
Dus vandaar dat ik iets fris erbij wilde doen.
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Bakken & Vullen » Temperen met citroen???
Powered by PunBB, supported by Informer Technologies, Inc.