1

Onderwerp: Limburg: daar wordt meer gebakken dan vlaaien!

Hallo allemaal,

Deze site is al geruime tijd mijn steun en toeverlaat bij het bakken van taarten, cupcakes en andere lekkernijen. Dus, het is de hoogste tijd dat ik mezelf eens voorstel aan de mensen wiens ideeën ik "leen". Ik ben 26 jaar oud, kom uit Zuid-Limburg en ben nu ongeveer een jaartje met regelmaat aan het bakken. Voorkeur: alles met chocolade en/of pindakaas. Maar alle andere goede ideeën worden ook op prijs gesteld :-)

2

Re: Limburg: daar wordt meer gebakken dan vlaaien!

Hallo

Welkom op dit geweldige forum! Je kunt op deze site een schat aan informatie terugvinden, die onze hobby nog veeeeeel leuker maakt!! :Y  :Y

Mag ik zo vrij zijn om je een paar tips geven?  O-)

Als je een vraag hebt, gebruik dan eens de ‘zoekfunctie’. Dat doe je door bovenaan de pagina op het woord ‘zoeken’ klikken. Typ je zoekterm in, klik een aantal rubrieken aan waar je hoopt je antwoord te vinden (of allemaal als je het niet zo goed weet) en ... bingo! De kans is heel groot dat eerder al iemand anders net dezelfde vraag had als jij en dan heb je meteen een heleboel antwoorden. :thumb:

In de linker kolom kun je klikken op ‘tabellen’, ‘howto’s’, ‘recepten’ en ‘FAQ’, ook hier vind je informatie waar je wel enkele avonden zoet mee bent. :D

En als laatste tip. Lees telkens de ‘sticky’ bovenaan de rubriek waar je je vraag/foto/nieuwtje wilt plaatsen. Zo weet je onmiddellijk of je topic wel op de juiste plaats staat en bespaar je de moderators het werk om je topic te verplaatsen. :rolleyes:

Veel plezier!
Groetjes Samantha  :)  :)

3

Re: Limburg: daar wordt meer gebakken dan vlaaien!

Dank je wel Samantha! Komt helemaal goed. Heb al het één en ander uitgeprobeerd van de site (vooral de Marsmousse als vulling viel erg in de smaak)! Ongelofelijk hoeveel info je hier kunt vinden en wat voor prachtige dingen mensen maken  :)

4

Re: Limburg: daar wordt meer gebakken dan vlaaien!

Welkom op dit forum, verslavend hoor.... Heb je een super lekker recept waar pindakaas in wordt verwerkt?
Willy

5

Re: Limburg: daar wordt meer gebakken dan vlaaien!

Ik heb ooit deze Amerikaanse pindakaastaart gemaakt van Rudolph Van Veen (recept terug te vinden bij 24kitchen.nl):

http://www.mijnalbum.nl/Foto-VQL7IGO4-D.jpg

Lekker, maar wel heel machtig!