Onderwerp: vraagjes over royal icing en bc
Kan ik royal icing op smaak brengen met bijvoorbeeld vloeibare smaakstoffen of citroensap? En zo ja, welke is dan beter de vloeibare smaakstof citroen, of gewoon verse citroensap? Ik gebruik gewoon zo'n zak poeder, dus kan zelf een heel klein beetje vocht toevoegen. Ik vind koekjes vaak veel te zoet, dus wil graag een klein zuurtje toevoegen. Hoeft dus niet echt citroen smaak te worden.
En eigenlijk dezelfde smaak voor bc. Ik weet natuurlijk dat ik bc op smaak kan brengen, maar dan weer de vraag welke ik het beste kan gebruiken. Ik wil sinaasappel en framboos. Zou ik dan sinaasappelsap en frambozen coulis kunnen gebruiken? Of zal de framboos een ranzige kleur krijgen? Zal de smaak dan sterk genoeg zijn? Iemand ervaring?
En tot slot. Hoeveel royal icing ben je ongeveer nodig voor koekjes? Ik gebruik maar 2 kleuren. Het zijn hartjes met een doorsnede van ongeveer 7 cm.