Onderwerp: invriezen
Kan ik een biscuittaart bekleed met marsepein en gevuld met aardbeienmousse en aangevette slagroom invriezen?
Hoe komt deze er qua smaak uit? wordt de vulling niet waterig en blijft de marsepein mooi en zoals bedoeld?
Je bent niet ingelogd. Inloggen of registreren.
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Bakken & Vullen » invriezen
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
Kan ik een biscuittaart bekleed met marsepein en gevuld met aardbeienmousse en aangevette slagroom invriezen?
Hoe komt deze er qua smaak uit? wordt de vulling niet waterig en blijft de marsepein mooi en zoals bedoeld?
ja hoor, kan prima.
een dag van te voren uit de vriezer halen. in de koelkast ontdooien, zonder plastic. gaat bij mij altijd goed. ik gebruik slagroom met klopfix, maar ik denk dat het met aangevette slagroom ook prima kan.
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Bakken & Vullen » invriezen
Powered by PunBB, supported by Informer Technologies, Inc.