Onderwerp: Hulp bij buttercream recept please?
Ik kwam online dit recept tegen. Dit zou geschikt zijn om plaatjes van te maken en in te vriezen.
Maar ik kom niet helemaal uit de maten. Hoeveel is 3 buttersticks?
En 1 cup?
Het recept hier op de site van buttercream bevat geen boter.
En kan ik bijv. in plaats van crisco een blok frituurvet gebruiken (plantaardig?)
Hier het recept:
ButterCream Icing for Frozen Transfers
Ingredients
1 cup Crisco (Do not use high-ration shortening. You need a stiffer
consistency)
3 sticks butter (real butter, good quality)
2 Tsp flavoring (I use 1 Tsp clear vanilla, 1 Tsp butter flavoring)
2* pounds powdered sugar, sifted several times (I sift 5 times)
Instructions
1. Cream the butter and shortening well.
2. Add the flavoring.
3. Slowly add the powdered sugar.
4. Mix on 8-10 speed for approximately 5-10 minutes for a smooth consistency. The length of time depends on the weather/atmosphere at your house.
*Add more sugar if not stiff enough.
***mijn foto-album***