1

Onderwerp: Zwarte rozen

Hallo allemaal ik heb een vraagje over de kleur zwart ik wil zwarte rozen gaan maken voor mijn eigen bruidstaart en waar kan ik deze het beste mee maken ik heb gumpaste van satin icing maar die heb ik in het wit maar nou heb ik begrepen dat je van wit niet zomaar zwart maak of is het wel mogelijk zoja met wat voor matrialen en waar kan ik het beste een roos van maken en dan nog een vraagje hoelang van te voren kan ik beginnen met een roos te maken en hoe moet ik ze bewaren sorry voor de vele vragen maar heb nog nooit met bloemen gewerk dit word voor het eerst  :s
alvast bedankt !!!

2

Re: Zwarte rozen

ik maak mijn rozen altijd van fondant, op zich kan je ver van te voren je rozen maken maar dan worden ze wel wat harder, als je ze eetbaar wilt houden dan kan je ook marsepein nemen. Ik bewaar mijn bloemen altijd goed afgesloten in een tupperware trommel of bakje :)
zwart maken is inderdaad wel lastig want je houd vaak een grijzige zwart in plaats van diep zwart. Misschien dat andere nog goeie tips hebben, succes ermee ;)
Groetjes miranda :)

taart in Alphen aan den Rijn
http://www.zoetegedachte.nl

3

Re: Zwarte rozen

http://www.deleukstetaarten.nl/forum/vi … ?id=151775

Bij deze taart heb ik zwarte rozen gemaakt van Regalice zwart met tylose erdoor. Daarna gedust met klaret en laten drogen: ging prima!

Laat de moed niet zakken!
Met een appel en een ei kun je al bijna een taart bakken!!

Re: Zwarte rozen

Sonj@ schreef:

http://www.deleukstetaarten.nl/forum/vi … ?id=151775

Bij deze taart heb ik zwarte rozen gemaakt van Regalice zwart met tylose erdoor. Daarna gedust met klaret en laten drogen: ging prima!

Wauw zo ziet een echte zwarte roos er ook uit klaret wat  is dat poeder en waar krijg ik het ? ik vind ze super mooi bedankt voor je tip

5

Re: Zwarte rozen

Hier in de hebshop

http://www.deleukstetaartenshop.nl/kleu … -3645.html  :)

Succes!

Laat de moed niet zakken!
Met een appel en een ei kun je al bijna een taart bakken!!