1

Onderwerp: biscuit lijkt korrelig

Ik gebruik zowel de biscuitmix uit de shop als ook hst recept met bloem/maizena.

Nog nooit mislukt maar vandaag met de bloem/maizen mix ging heg niet zoals gepland.
Eerst een kuil na het bakken in de blanda20 en bij het soorten had ik een hele grove structuur......

Wat is er mis gegaan. Ik had overigens gbakken op gewone oven 10 min 140, 10 min 160 en 20 graden 175.

Een fb-pagina om alles te showen/
www.facebook.com/LuckeyBakery

2

Re: biscuit lijkt korrelig

Met een blanda moet je wat meer tijd nemen voor ie gaar is.
Inzakken duid op niet gaar. Structuur is moeilijk te beoordelen zonder zien en voelen.

Oordeel niet over mensen voordat je ze goed kent, de waarheid zou je nog kunnen verbazen.

3

Re: biscuit lijkt korrelig

rare structuur heeft meestal te maken met of klontjes of te weinig lucht/teveel gevouwen

4

Re: biscuit lijkt korrelig

Vind het aar lastg om de bloem goed vermengd te krijgen zonder teveel te vouwen...

Een fb-pagina om alles te showen/
www.facebook.com/LuckeyBakery