1

Onderwerp: vlaaivulling

Ik heb een blikje vlaaivulling bosvruchten en een kersen staan.
DIe zijn bijna over de datum.
Ik wilde dus maar even een taart maken en dit gebruiken als vulling. Kan ik dit er direct tussen doen ? En hoeveel heb je nodig voor een vierkante taart (van ongeveer 20 cm) En kan je deze taart dan ook invriezen als hij klaar is ?

2

Re: vlaaivulling

Ja je kan het er direct tussen doen,je kan hem ook invriezen. En of je er genoeg aan hebt,ligt er maar net aan hoeveel lagen je vult.

3

Re: vlaaivulling

mee eens, je kunt het er zo tussendoen en invriezen gaat prima. ik heb voor een ronde 20 cm taart 1 blikje gebruikt en hield nog wat over. ik denk dus dat je precies genoeg hebt voor 1 laag.
ik heb die smaken nog niet op, maar de aardbeienvlaaivulling is ook lekker  :P. ik zou ze alleen niet door elkaar/samen op 1 taart gebruiken, beetje te denk ik. maar wel lekker te combineren met bijv. slagroom, banketbakkersroom of een luchtig aardbeientoetje van mona.

4

Re: vlaaivulling

dank
Ik "moet 2 taarten maken dus de mannen mogen kiezen welke smaak ze willen
en dan komt er nog een laag botercreme tussen