1

Onderwerp: Vervanging voor 'cheese' cake

Ik heb van die parketten voor cupcakes van het merk 'de gooise banketbakker'.
Voor de topping van de cupcakes heb ik dus 50g boter nodig,
maar ook 200g roomkaas.

Nu is mijn vraag: Is er een ander product als vervanging voor de roomkaas?

2

Re: Vervanging voor 'cheese' cake

gewoon roomboter?!
Roomkaas = monchou of mascarpone o.i.d.

Mag ik vragen waarom je de roomkaas wilt vervangen door iets anders?

Dat is toch een TAART waard!

3

Re: Vervanging voor 'cheese' cake

Viel niet echt in de smaak ofzo, vind het zelf ook niet zo great.

4

Re: Vervanging voor 'cheese' cake

Dan zou ik gewoon voor roomboter gaan.
Maar als je meringue botercrème maakt is het nog lekkerder. Deze is zijdezacht en echt heerlijk.
Kijk maar eens onder de recepten in de linker kolom!

Dat is toch een TAART waard!

5

Re: Vervanging voor 'cheese' cake

Oh oke, is dat gewoon in de supermarkt te verkrijgen?

6

Re: Vervanging voor 'cheese' cake

De ingrediënten zijn in de supermarkt te verkijgen en hoe je het maakt staat hier: http://www.deleukstetaarten.nl/recept/1 … otercrème/

Dat is toch een TAART waard!

7

Re: Vervanging voor 'cheese' cake

oke, er zit dus wel een zakje in voor de smaak. 50g cremepoeder. neem aan dat ik dat gewoon er doorheen kan mengen? Krijg ik roze topping :p

8

Re: Vervanging voor 'cheese' cake

Ja hoor, ik geloof dat dat prima kan.  ;)

Dat is toch een TAART waard!

9

Re: Vervanging voor 'cheese' cake

ik weet niet waarom je geen roomkaas wilt gebruiken  :think: , maar ik heb hem zelf gemaakt met mascarpone en dat was heerlijk (zoeter dan monchou bijvoorbeeld). en anders kan roomboter denk ik ook wel, maar lijkt me toch minder lekker.