1 Laatst bewerkt door jbmwl (27-07-2012 21:13)

Onderwerp: Oeps 50ml water teveel gebuikt voor mijn taart en nu?!

Hallo, ik kom net tot de ontdekking dat ik op een biscuitmix vn 330 gram 5 eieren en 85ml water heb gedaan! Dit is 50ml teveel. hij staat al 30 min in de oven en ziet nog erg bleek! Wat nu langer in de oven laten staan? Normaal zet ik hem totaal 45 min in de oven.

Hoor graag van jullie, bedankt

Groetjes Bianca

Re: Oeps 50ml water teveel gebuikt voor mijn taart en nu?!

Ben wel benieuwd wat er van je taart geworden is....ik doe wel vaker een beetje meer water...maar niet zóveel.... :think:

Groetjes, Esthers Feestelijke Taarten!
https://www.facebook.com/#!/EsthersFeestelijkeTaarten

3

Re: Oeps 50ml water teveel gebuikt voor mijn taart en nu?!

Bak je toch gewoon een nieuwe, anders ga je je ergeren en dat is het niet waard.

Je biscuit is waarschijnlijk klef door het teveel aan water.

Och dat vergeet je ook nooit meer moet je maar denken...we zijn allemaal niet wijs geboren, maar hebben geleerd door onze fouten :)

Ik bak en kook, gluten en tarwevrij