1

Onderwerp: speculoos creme

Hallo,

ik wil graag specoloos creme maken. wil het als toef op mijn cupcakes

maar zou niet weten welke verhoudingen ik moet nemen.

ik dacht zelf aan botercreme.  dus boter en poedersuiker
en dan aantal lepels uit de speculoos pot.
kan dit??

groetjes

2

Re: speculoos creme

:Y  :9
dat kan echt prima!

3

Re: speculoos creme

:Y Ik heb het al gedaan met nutella... Enkele lepels naar smaak toevoegen & verder opkloppen    :9

Re: speculoos creme

vele malen dank voor jullie reactie  :)

groetjes

Re: speculoos creme

Met 1:1 maak je denk ik beter geen toef....beter met botercreme van de mix, anders heb je echt zo'n hap boter in je mond... :think:

Groetjes, Esthers Feestelijke Taarten!
https://www.facebook.com/#!/EsthersFeestelijkeTaarten

6

Re: speculoos creme

Ik zou het ook met BCM doen...die smaakt zowiezo al beter en daar kun je ook prima speculoos door heen kloppen..

Re: speculoos creme

je kunt ook 1:2 of 1:3 maken. 1 deel boter en meer delen poedersuiker dus, lang kloppen, 10 a 15 minuten. Zeker een smaakje bijvoegen, speculoos kan heel goed :Y

groetjes Tirza     
www.facebook.com/TaartvanTirs

Re: speculoos creme

dus 1:2   is   bijv  250g boter en 500g poedersuiker?????? klopt dit

Re: speculoos creme

Dat klopt helemaal :)

10

Re: speculoos creme

vrouwvanhicham schreef:

dus 1:2   is   bijv  250g boter en 500g poedersuiker?????? klopt dit

ja klopt idd :Y is eigenlijk mierzoet, maar kun je afzwakken door er een smaakje aan te geven.

groetjes Tirza     
www.facebook.com/TaartvanTirs