1

Onderwerp: Snijden petit fours

Rare vraag misschien....
Hoe snijden jullie je petit fours netjes? Het lijkt mij dat de fondant/bescuit gaat (deuken) als je druk zet met een mes...
Dank je!

2

Re: Snijden petit fours

even laten bevriezen en dan met een warm mes zachtjes snijden , dan zijn ze perfect zonder deukjes

wil je meer van mijn creaties zien?  neem dan eens een kijkje op facebook:   https://www.facebook.com/dezoetesensatie

Re: Snijden petit fours

en tussendoor steeds je mes schoonmaken, dan krijg je geen restjes creme/vulling op je volgende snijvlak. ik had ze niet laten bevriezen maar meteen gesneden na maken.

kijk ook eens op mijn website en laat een berichtje achter: http://miggels-taart.webklik.nl/page/homepage. Dank je wel.

4

Re: Snijden petit fours

dank je! ga het toch maar eens proberen, vind het er top uitzien.