1

Onderwerp: Royal icing door de slagroom of meringue powder?

Hoi allemaal!

Ik ben cocosmousse aan het maken, ongeduldig als ik ben, zie ik het niet stevig worden om een mooie toef te spuite. Nou bedacht ik me zou ik er ri door kunnen doen of meringue powder zodat t stevig wordt?

Groetjes,

Tuija

2

Re: Royal icing door de slagroom of meringue powder?

zou t allebei niet doen eigenlijk...

3

Re: Royal icing door de slagroom of meringue powder?

Bedankt voor je reactie!

Het begint al steviger te worden, ik moet maar geduld hebben hahaha, iets wat ik niet heb.

4

Re: Royal icing door de slagroom of meringue powder?

ja idd, vooral met dit weer... succes  :)

5

Re: Royal icing door de slagroom of meringue powder?

Oke de mousse wordt dus niet stevig genoeg dat ik er een toef mee kan spuiten. Wat kan ik hier aan doen?

6

Re: Royal icing door de slagroom of meringue powder?

klopvast van dr oetker misschien?

7

Re: Royal icing door de slagroom of meringue powder?

Heb ik al gedaan! Ik weet t echt niet meer, anders morgen maar in de cc spuiten en een normale slagroom toef erop!

Re: Royal icing door de slagroom of meringue powder?

Poedersuiker?

9

Re: Royal icing door de slagroom of meringue powder?

:grr:  :s  :nooo  :think:  :mad:

Wordt er maar in spuiten!!!!

Of als iemand nog een supertip heeftvoor morgen 11 uurhoor ik t graag!

10

Re: Royal icing door de slagroom of meringue powder?

Gelatine?

Ik bak in een 4-oven AGA,
Aga gebruikers groep: https://www.facebook.com/groups/715038115222711/

11

Re: Royal icing door de slagroom of meringue powder?

Zit er al door ik ga het er in spuiten anders wordt het te laat. Allemaal bedankt voor de reacties.

Tuija