Van de Wilton website:
" Color Flow Mix can be used in place of Wilton Meringue Powder to make royal icing. Follow the same recipe substituting Color Flow in same proportions. Color Flow recipe will be shinier and more brittle. Meringue Powder usage will create a lighter, fluffier icing because cream of tartar is present."
en
"Color Flow is usually made thinner so that it "flows". Typically you would use a royal icing to outline and then flow into the areas you want to cover when using this method. I know that you can thin royal icing and get it to do the same thing as color flow."
In America gebruiken ze RI ( met alleen merenguepoeder)v icing vaker voor 'dikke' decoraties, en de colorflow zou het dus makkelijker maken bij dunnere icing zoals wij voor koekjes gebruiken. Ik moet zeggen dat ik het nog nooit gebruikt heb, en geen problemen heb met 'normale' RI.
Voor koekjes kun je het dus beide gebruiken, voor dikke decoraties zolas bv bloemetjes kun je beter de merengue gebruiken 
Groetjes, Adrienne
<Een dag niet gelachen is een dag niet geleefd!>